София

Пиролизната пещ за производство на дървени въглища

Пиролизната пещ за производство на дървени въглища
Пиролизната пещ за производство на дървени въглища
3 000 /штука
Условия поставки: FCA Харьков
Юрий Юрий, директор
на Флагма с 25 августа 2016
Продам

Уверете се, производство на дървени въглища по-лесно и по-евтино!

 

дизайн TYU пещ е развитието на "Light Delight", въз основа на опита на производството и експлоатацията на пещта на цилиндрични контейнери.

Пещи работят в тежки условия, отопление и охлаждане не се подобрят свойствата на метали. Ако фурната е изработена от корозирала стомана, като началната му изпълнение е първоначално лошо. В резултат на това потоците на пещта, кислород му попадне в камерата, въглища nedozhzhen може огън - и това не е изчерпателен списък от въпроси, които водят до финансови загуби. За да се предотвратят подобни проблеми, правим TYU на пещта от новия метал.

Транспорт до мястото за монтаж
При сравняване на различните предложения за цената на пещта трябва да се отчитат разходите за транспорт. Транспорт на съда на пещта 25 m3 диаметър 2,8 м е извънгабаритни скъпо транспорт, които ще бъдат взети за всеки носител.

TYU печка не е необходимо да се транспортира специален транспорт и удобно за транспортиране.

Суровините за пещи
Процес травматичен и физически тежка. Зареждане на суровини и въглища разтоварване е възможно да се опрости и да се намали времето с помощта на фурна с плоско дъно. Качване на печка на дърва с плоско дъно и цилиндрична - това е напълно различна по сложност и по време на изпълнение процеси.

икономика
 В някои конструкции на пещи на пещта се до 5м3 дърва, където poluchemy nedozhzhon въглища с ниско съдържание на въглерод.

За TYU изпичане пещ при един цикъл за производство на въглища се използва по-малко от 1м3 дървесина. Фурна TYU dozhigom направени с пиролизните газове в пещта. Това намалява разходите за производство на въглища и подобрява неговото качество.

охрана на околната среда
 Производството на дървени въглища е класифицирана продукции, които представляват опасност за околната среда. TYU фурна, благодарение на доизгаряне на пиролизните газове в горивната камера е почти без дим. За получаване на разрешение производство от еколозите, ще ви е необходим сертификат на печката, което ние предлагаме на нашите клиенти.

Сертификатът за съответствие UA1.177.0026832-16

Ние произвеждат пещ обем 10,15,20,25 m3.

  просмотров: 143
Обновлено: 26 февраля 2018, 15:47
Похожие объявления
1 €/т цена FCA
Фирмата-производител продава: - горивни дървени брикети - Дървесина -...
Дороник-Украина, ООО, UA
6 000 $/услуга цена DDP
... осуществляет комплексное оснащение литейного производства "под...
Stanok expert, ООО, RU
... логистических центров, цехов для производства любого вида продукции и ...
Ангар, ООО, UA
... с оборудованием для производства бетона и изделий ... стационарные, вибропрессы для производства тротуарной плитки и ... ...
Строительное Оборудование, ЧП, UA
Предлагаю пиломатериал собственного производства. ИП Ребейн Павел Производство находится на юге ...
Ребейн П.П., ИП, RU
×
×
Флагма* Сайты 52 страны
×
×
×